This Love – Chapter 4

ir-req-this-love-21

This Love Chapter 4

©2016 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim

Genre : AU, Romance, slight!Sad, a bit Comedy || Lenght : Chapter || Rating : PG-15

Poster by : IRISH @ Poster Channel

Summary :

Ketika 2 pasukan tentara dari negara berbeda disatukan dalam lika-liku hubungan cinta. Keduanya dipertemukan namun jarak yang memisahkan serta restu dari orang tua pun menjadi penghalang. Hanya sepenggal kisah antara Luhan, salah satu pasukan khusus dari China dan Hyerim, seorang dokter tentara dari Korea Selatan. Bagaimana kelanjutan kisah keduanya?

Note :

FF ini terinspirasi dari kisah cinta Yoon Myeong Ju dan Seo Dae Young dari drama korea populer descendant of the sun serta lirik dari soundtrack drama tersebut. Namun dari segi cerita yang ada sudah diubah oleh saya sendiri. Bila ada adegan yang dicetak miring/italic itu menandakan sebuah kilas balik/flashback.

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without permission.

HAPPY READING

║ ♫ ║ ♪ ║ ♫ ║ ♪ ║


My destiny comes like shooting stars

Letting me meet someone like you

And deep in my heart

It’s only my love for you

You are my everything

[ Gummy – You’re My Everything (ost.Descendant of The Sun) ]


” style=”width: 316.797px;

If We Love Again: All The Memories

if-we-love-again-req-1

Poster By: Kyoung @ Poster Channel

Previous:

Desire of Heart  – Still Remember You – That Was Love

Twelveblossom (twelveblossom.wordpress.com) | Sehun, Jung Nara, Park Chanyeol, and Olivia Kim │ PG 15 │Hurt/Comfort & Romance │ Series │Track List Project | Wattpad: twelveblossom

“You are there in all the memories.” ―Monodrama, Lay

Lanjutkan membaca “If We Love Again: All The Memories”

[Author Tetap] Snowy Heart (Chapter 4) + (Apology&Announcements)

Hai guys, ini author secret hehe. Mungkin kalian belum pada kenal sama aku, aku ud beberapa bulan jadi author tetap di sini. Aku masih belajar dan masih belum begitu ngerti cara bikin ff yang baik dan benar walau ud agak lama sih bikin ff. Sekitar 1 tahunan? Tapi ga full ada hiatus bentar wkwk

Lanjutkan membaca “[Author Tetap] Snowy Heart (Chapter 4) + (Apology&Announcements)”

[Oneshot] Remembrance

​​remembrance.jpg

| Remembrance |

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

—Lu Han Kim Hyerim—

with Lu Hyunjoon—

Fantasy, Sad, lilRomance & Marriage Life — PG-17 — Oneshot

Deypratiwi @Indofanficart For The Poster—

standart disclaimer applied, copy-paste without permission and plagiat are prohibited

—the sad memories that comes back—

Luhan merupakan malaikat pencabut nyawa yang diutus Dewa. Para malaikat pencabut nyawa seperti dirinya adalah seorang pendosa yang dihapus ingatannya untuk menebus dosa yang mereka lakukan semasa hidupnya. Hingga suatu hari Luhan mendapatkan kepingan pahit memori masa lalunya yang berhubungan dengan wanita bernama Hyerim, istrinya yang sebentar lagi menjemput maut.

—Inspiration From Goblin—


HAPPY READING

║ ♫  ║ ♪  ║ ♫  ║ ♪  ║

Lanjutkan membaca “[Oneshot] Remembrance”

If We Love Again: That Was Love – Twelveblossom

if-we-love-again-req-1

Poster By: Kyoung @ Poster Channel

Previous:

Desire of Heart  – Still Remember You

Twelveblossom (twelveblossom.wordpress.com) | Sehun, Jung Nara, Park Chanyeol, and Olivia Kim │ PG 15 │Hurt/Comfort & Romance │ Series │Track List Project | Line@: @NYC8880L

“I believe that was love.” ―Artificial Love

Lanjutkan membaca “If We Love Again: That Was Love – Twelveblossom”