Gossip Girl (Chapter 3)

poster gossip girl final.jpg

Judul : Gossip Girl #3

Author : miempenao

Genre : School life

Length : Chapter

Rating : Teen

Maincast : Oh Sehun & Lee Se Young (oc)

additional cast : Park Chanyeol, Jung Eunji, etc.

Disclaimer : Hey! Aku udah publis ini di blog aku sendiri (naooomimp.wordpress.com) kalau berkenan kunjungi aja haha.

Author’s note: Terimakasih masih setia membaca ini. I’m so sorry for typo. and please give your comment reader. I really really really love you. want to be friend? just mention @naooomimpBaca selebihnya »

The Night Mistake – Part.9

sehun chanyeol.jpg

The Night Mistake – Part.9

By : Ririn Setyo

Park Chanyeol || Song Jiyeon || Oh Sehun

Other Cast : Kim Jongin || Yang Yoojin || Xiumin

Genre : Romance ( PG – 16)

Length : Chaptered

FF ini juga publish di blog pribadi saya dengan cast yang berbeda http://www.ririnsetyo.wordpress.comBaca selebihnya »

Hello Exo (Chapter 5)

pizap.com14524368330371.jpg

HELLO EXO (Chapter 5 : The battle)

Author : YuraKim

Genre : Romance , friendship

Length : multi chapter

Rating : PG-15

Cast :

  • Jung YeBin / Song Li An (OC)
  • Chanyeol , Kai , Baekhyun
  • Song Qian / Victoria Song f(x)

Support cast : another EXO member,Wendy RV,Mong Yeonhee (OC)

Mian kalo typo bertebaran dimana – mana , eyd ngasal semua , penataan kalimat kacau balau . jangan baver yee jangan bikin rumor enggak2 ini couple cuma di ff aja . jangan di masukin hati kalo ada bias kalian yang menjadi korban bully oleh member EXO lain di ff ini . happy reading^0^Baca selebihnya »

EMBRACE THIS SUMMER (Chapter 1)

IMG-20160110-WA0000

The third series of “The Real Destiny”

Embrace This Summer

Chapter 1

Xi luhan | Park Ji Eun

An Alternative Universe and Romance story by @claraKHB

—————————————————————————–

Biarkan seperti ini, kumohon

Jangan biarkan waktu ini berlalu begitu saja

Aku ingin seperti ini bersamamu, kita berdua

~~~ Embrace This Summer ~~~

I want to grab you right here, right now. I won’t to lose you, again. I’m sorry for the thing i have made, i don’t know how to breath that time till i said those ill word. I just wanna say, i’m sorry~Baca selebihnya »

It’s Okay Even If It’s Hurts (Part 7 END)

its-okay-even-if-its-hurts.jpg

|| It’s Okay Even If It’s Hurts || Part 7 ||

 

Main Cast         : Son Ye Jin (OC), Park Chanyeol (EXO-K

 

Authors             : Applexopie

 

Support Cast     : Lee Ho Jung (Actris)

 

 

 

Length               : Multichapter

 

 

 

Genre                : Family, Sad, Romance(?) and

 

 

 

Rating               : PG+15

Happy Reading!!!Baca selebihnya »

HELLO EXO (Chapter 2 : You Stole My Heart)

pizap.com14519958343731.jpg

HELLO EXO (Chapter 2 : You Stole My Heart)

Author : YuraKim

Genre : Romance , friendship

Length : masih belum tau yang pasti sama kayak nonton sinetron *eh , pokoknya chapter banyak ampe bosen dah *?

Rating : PG-15

Cast :

  • Jung YeBin / Song Li An (OC)
  • Chanyeol , Kai , D.O , Baekhyun , Sehun EXO
  • Song Qian / Victoria Song f(x)
  • Wendy RV
  • Mong YeonHee (OC)

Support cast : another EXO member

Note : Mian kalo typo bertebaran dimana – mana , eyd ngasal semua , penataan kalimat kacau balau . jangan baver yee jangan bikin rumor enggak2 ini couple cuma di ff aja . jangan di masukin hati kalo ada bias kalian yang menjadi korban bully oleh member EXO lain di ff ini .btw ini rate author ganti karena baru nyadar kalo anak umur 15 juga boleh baca *? happy reading^0^Baca selebihnya »

Learning to Love : Promise

1449147556169

Title : Learning to Love : Promise

By : avatar

Main Cast : Park Chanyeol (EXO), Lee Yeonhee (OC)

Genre : AU, Marriage Life, Romance

Rating : PG-17

Length : Oneshot (series)

Disclaimer : Don’t be Siders please & also please don’t be plagiators! Imagination world is big enough for all of us so please don’t copycat my story. This story is pure from my own wild imagination. Thank you.

All cast other than OCs belongs to God, their agencies, and their relatives.

Previous Learning to Love : Confession || Learning to Love : Morning Kiss

Warning for TYPOS

Happy Reading, Guys!Baca selebihnya »

The One Person Is You (Chapter 1)

cover.jpg

The One Person Is You

 

Tittle                           : The One Person Is You (Chapter 1)

 

Author                       : Dancinglee_710117

 

Main Cast                 :

  • Park Chanyeol (EXO)
  • Lee Hyojin (OC)
  • Kang Rae Mi (OC)

 

Other Cast                :

  • Jung Yong Hwa (C.N.BLUE)
  • Bang Yongguk (B.A.P)
  • Choi Jun Hong / Zelo (B.A.P)
  • Kim Himchan (B.A.P)
  • Oh Sehun (EXO)
  • Kim Jong In / Kai (EXO)
  • And other you can find in the story

 

Genre                        : Romance, Marriage Life, Comedy (a little bit), and other

 

Rating                        : T

 

Length                       : Chapter

 

Disclaimer                : fanfict ini real buatan otak saya sendiri, terinspirasi dari beberapa drama korea seperti The Heirs dan Naughty Kiss namun mempunyai jalan cerita yang berbeda. EXO milik SM, member milik orang tua dan Tuhan, OC milik saya. Jangan berani-berani jadi PLAGIATOR!. Bisa baca fanfict buatan saya yang lain di www.berlindaxoxoexo.wordpress.com atau https://www.facebook.com/lee.naesarang/notes

Baca selebihnya »