Arsip Blog

Bittersweet : Seulgi

bittersweet

Author : Iefabings

Main Cast :

  • EXO’s Kai as Kim Jongin
  • Red Velvet’s Seulgi as Kang Seulgi
  • EXO’s Sehun as Oh Sehun

Genre : Romance, hurt, college life, friendship

Rating : PG-13

Length : Multi chapter, currently 17, the last chapter

Previous Chapter : The Circle | He’s My BoyfriendI Hate You | A Weird Dream | ApologyWhat IfShe’s My GirlfriendStupid, Dumb, IdiotTruth Or Dare |  Call You MineI Feel WarmFavorite Mistake | We’re Friends, Right?Love LetterUnfortunatelySorry Sorry |

^^Selamat Membaca^^

Read the rest of this entry

Bittersweet : Sorry Sorry

bittersweet

Author : Iefabings

Main Cast :

  • EXO’s Kai as Kim Jongin
  • Red Velvet’s Seulgi as Kang Seulgi
  • EXO’s Sehun as Oh Sehun

Supporting Cast :

  • Red Velvet Yeri as Kim Yerin
  • Kim Yoonhye
  • Red Velvet’s Wendy as Son Seungwan

Genre : Romance, hurt, college life, friendship

Rating : PG-13

Length : Multi chapter, currently 16

Previous Chapter : The Circle | He’s My BoyfriendI Hate You | A Weird Dream | ApologyWhat IfShe’s My GirlfriendStupid, Dumb, IdiotTruth Or Dare |  Call You MineI Feel WarmFavorite Mistake | We’re Friends, Right?Love LetterUnfortunately |

^^Selamat Membaca^^

Read the rest of this entry

Bittersweet : Unfortunately

bittersweet

Author : Iefabings

Main Cast :

  • EXO’s Kai as Kim Jongin
  • Red Velvet’s Seulgi as Kang Seulgi
  • EXO’s Sehun as Oh Sehun

Supporting Cast :

  • EXO’s Baekhyun as Byun Baekhyun
  • Kim Yoonhye
  • Red Velvet’s Wendy as Son Seungwan
  • Wu Yi Fan as Kris

Genre : Romance, hurt, college life, friendship

Rating : PG-13

Length : Multi chapter, currently 15

Previous chapters : The Circle | He’s My BoyfriendI Hate You | A Weird Dream | ApologyWhat IfShe’s My GirlfriendStupid, Dumb, IdiotTruth Or Dare |  Call You MineI Feel WarmFavorite Mistake | We’re Friends, Right?Love Letter |

^^Selamat Membaca^^

Read the rest of this entry

Unimaginable (1)

pizap_Fotor2

Author : YuraKim

Genre : romance , school life // Length : multichapter // Rating : PG-15

Cast : Park Chanyeol (OOC) , In Jung (OC, you)

Support Cast : banyak

Note : Maaf kalo banyak typo hehe . No plagiarism and sider ya , mian kalo ada yang jalan ceritanya mirip , tapi ini murni hasil pemikiran author HAPPY READING!^^~

Read the rest of this entry

The Last Letter

poster

Author : Dwi Lestari

Length : OneShoot
Genre : Friendship, School Life

Rating          : PG15

Main Cast :

Kang Je Bin (Jebin), Oh Se Hun (Sehun), Park Chan Yeol (Chanyeol/Channie)

Support Cast :

Yoon Mi Ra (Mira), Zhang Yi Xing (Yixing), Byun Baek Hyun (Baekhyun)

Disclaimer :

Ini FF pertamaku, dan asli buatanku sendiri. Maaf jika bahasanya masih kacau. Thanks karena dah di posting.

Warning : Typo bertebaran

 

  Read the rest of this entry

Love Killer (Part 7)

LOVE KILLER

Cast                     :

  • Kim Joon Myun/Suho ( EXO )
  • Do Kyungsoo ( EXO )
  • Kim Sooyong ( OC )
  • Kim Jisoo ( Actor )
  • Shin HyeRa ( OC )

 

Lenght                 : Chapter

Rating                  : T

Genre                   : School Life, Romance

Author                 :   @helloimterra91 & @beeeestarioka

( Cerita ini juga dipublish di Dreamland )

 

 

 

***

  Read the rest of this entry

Bittersweet : Love Letter

bittersweet

Author : Iefabings

Main Cast :

  • EXO’s Kai as Kim Jongin
  • Red Velvet’s Seulgi as Kang Seulgi
  • EXO’s Sehun as Oh Sehun

Supporting Cast :

  • EXO’s Chanyeol as Park Chanyeol
  • Kim Yoonhye (masih ingat VCR EXO Wolf di Melon Music Award? *lupa tahun berapa* pokoknya dia yang jadi pasangannya Kai. Cewe ini juga jadi model MV Big Bang – Let’s Not Fall In Love sebagai pasangannya Daesung)

Genre : Romance, hurt, college life, friendship

Rating : PG-13

Length : Multi chapter, currently 14

Previous chapters : The Circle | He’s My BoyfriendI Hate You | A Weird Dream | ApologyWhat IfShe’s My GirlfriendStupid, Dumb, IdiotTruth Or Dare |  Call You MineI Feel WarmFavorite Mistake | We’re Friends, Right? |

^^Selamat Membaca^^

Read the rest of this entry

Bittersweet : We’re Friends, Right?

bittersweet

Author : Iefabings

Main Cast :

  • EXO’s Kai as Kim Jongin
  • Red Velvet’s Seulgi as Kang Seulgi
  • EXO’s Sehun as Oh Sehun

Supporting Cast :

  • f(x)’s Krystal as Jung Soojung
  • EXO’s Chanyeol as Park Chanyeol
  • Red Velvet’s Wendy as Son Seungwan

Genre : Romance, hurt, college life, friendship

Rating : PG-13

Length : Multi chapter, currently 13

Previous Chapters : The Circle | He’s My BoyfriendI Hate You | A Weird Dream | ApologyWhat IfShe’s My GirlfriendStupid, Dumb, IdiotTruth Or Dare |  Call You MineI Feel WarmFavorite Mistake |

^^Selamat Membaca^^

Read the rest of this entry

Thank YOU ‘Teaser (Casts Introduce)’

Thank YOU poster

Author  : SSS

Genre   : Romance

Length  : Oneshoot

Rating   : G

Casts     :

  • Park ChanYeol (ChanYeol)
  • Ahn HaeRa (HaeRa)
  • Other Casts

************

Disini author hanya akan memperkenalkan 2 tokoh utama dari fanfiction ini. Teaser (Casts Introduce) ini dibuat dengan maksud membuat para readers mengerti akan latar belakang maupun sifat dan profil lainnya dari tokoh utama yang Author gambarkan. Teaser (Casts Introduce) ini juga dimaksudkan agar para readers lebih memahami dan mengerti ‘semua’ tentang tokoh utama ini sebelum readers membaca fanfiction aslinya.

************

Read the rest of this entry

Unlogical Time? #3

PhotoGrid_1453032335183

Author : Blue Sky

Rating : PG-15

Length : Multichapter

Cast : Oh Sehun & Song Daera (and Other cast)

Genre : Fantasy, Married Life

 

\(^^)/ Hello, Kembali lagi dengan Unlogical Time part 3. Thanks banget yang udah comment sebelumnya, gak nyangka kalian bakalan suka ama ff ini. terima kasih juga buat yang nyemangatin Author untuk ngelanjutin ff ini, hope you Like this ff & Happy reading ^^)/

 

Unlogical Time?

Read the rest of this entry

Married? Wanna Try It? (Chapter 2)

Married, Wanna Try It

Title : Married? Wanna Try It?

Genre : Romance, School Life, Comedy

Main Cast :

– Jang Ara

– Park Chanyeol

Other Cast :

– Choi Hyori

– Kim Minseok a.k.a Xiumin

– Bakal bertambah sesuai chapter

Rating : PG

Length : Multichapter

Author : Xiuyuri (Xiuri)

Desclaimer : Cerita ini asli punya saya dan belum pernah dipublikasikan di website lain.

“Pernah membayangkan sebuah pernikahan? Bagaimana jika kau menikah di usiamu saat ini? Kau siap?”

“Kyeorun? Aigoo aigoo! Ya author, bahkan kau belum cukup umur untuk membuat cerita fiksimu ini bergenre marriage life bukan? Geunde, jika kau bertanya..Ehm. Tentu saja kau tau jika aku ini seorang pria, dan aku tidak perlu membuktikannya bukan? Apakah, cerita ini akan benar-benar berubah bergenre marriage life? Ehm, keurom, apakah aku akan melakukan..hal itu..dengan gadis galak itu? Kau tau kan? Ehm, malam ketika kami baru saja menjadi pasangan suami istri.” – Park Chanyeol

Read the rest of this entry

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 12.409 pengikut lainnya

%d blogger menyukai ini: